onsdag 16. mai 2012

Photo-a-day #15 og #16

Her går det unna! Midtveis i mai allerede! Nå venter vi bare på fint maivær óg!

Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg får temaordene øverst på Notica-kortene. Jo, det som står øverst der er den gruppa du har lagt kortet i. Så jeg lager rett og slett ei ny gruppe for hver dag, bare for å få til dette. Sist jeg hadde dette prosjektet, redigerte jeg kortene i Photoshop og skrev inn emnet der isteden. Men denne gangen gjør jeg rett og slett hele blogginga fra mobilen, og da må alt være ferdig til publisering.

3 kommentarer:

  1. Ser dere har samme priser som oss - jeg har lyst til å foreslå 25 kroner for brusen, for den koster 16 kr + 1 krone i pant - æ`kke mye man tjener på det... Har bakt to kaker og er ganske i rute før morgendagen. Ha en fin feiring i morra!

    SvarSlett
  2. Hipp hipp - og gratulerer med dagen! Lykke til og kos deg; og så blir 18 bra skal du se :) *klem*

    SvarSlett
  3. Attande mai veldig deilig i år, særleg sidan eg har (tatt) fri :-) Blir nesten misunneleg på meg sjølv, så deilig er det! Håper du også får trekt pusten, og finn ein litt bedre kaffikopp enn den Narvesen kunne by på!

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...