tirsdag 24. januar 2012

Sysaker

En gjeng sminkepunger er det jeg foreløpig har fått sydd med nymaskina mi. Det er så artig å leke med farger og mønstre! Finne stoff til utsida, og så et stoff som kan passe til fór - fargekoordinert eller kontrast? Nøytralt eller crazy?
Jeg er bestandig på utkikk etter fine stoffer, og ikke bare i stoffbutikker. Siden det er ganske små stoffbiter som trengs for det meste jeg lager, så har jeg god nytte av f.eks. fine kjøkkenhåndklær!
Til disse sminkepungene har jeg brukt både to kjøkkenhåndklær, to putetrekk og en sånn plastposeholder. Og denne ble laga av en babyjakke jeg kjøpte på salg.

Tvillingpar med litt retrofølelse:o)
Alle disse sminkepungene blir lagt ut på epla.no i løpet av dagen.

2 kommentarer:

  1. Kom over denne når eg var på utkikk etter mønster til sånne punger. Kjempesøte :-)

    SvarSlett
  2. Åhhhh guri korr fine ting du laga!!!!! Gleda mæ til du kommer innom butikken så vi kan få treffe dæ :-)) Kjempekjekt m sånne kreative og flinke folk altså!! klem fra mæ!

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...