søndag 22. januar 2012

Strikkerier

Det har ikke vært strikkeblogging på meg på aldri så lenge. Syfeberen tok helt over i høst. Jeg strikka riktignok sikkert 10-12 par pulsvarmere for salg, men det ble ikke blogga om. Nå har jeg litt strikkelyst og -tid igjen, og har noen UFO'er som skal til pers snart! Men først - noen nye pulsvarmere. Med stripeeffekt denne gangen.
 Disse er mørk rosa/cerise og strikka i Sandnes MiniAlpakka.
Og jeg er snart ferdig med noen i lysegrått også. Begge parene havner i Eplabutikken om ikke lenge.

Et anna prosjekt jeg begynte på litt sånn plutselig - et pledd av rester jeg har av Abuelita tjukk merino. Fargene er helt merkelige, siden bildet er tatt i ettermiddagslys, men det er altså tre gråfarger, naturhvitt og gressgrønt, og jeg strikker helt random striper. Dette garnet er det deiligste jeg vet om (av garn altså...), så det blir et lett og myyykt slumrepledd.

Satser på at det blir mer strikkerier i bloggen framover nå da.

Ha ei finfin uke!

1 kommentar:

  1. Du inspirerer! Etter litt plunder med stripeforståelsen.....(kjeivhendte meg!!) er jeg i gang med mitt andre par!! Reisevennlig sktrikketøy!;o)

    Unni

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...