mandag 16. januar 2012

Eureka!

Se - jeg har laga ei notatbok til alle de geniale ideene mine!
Ok da - de geniale er selvsagt hjertelig velkomne om de skulle dukke opp, men de helt vanlige, passe gode ideene skal også få plass der;o)
Jeg har det med å skrive ideer på diverse lapper jeg måtte ha for hånden, men jeg finner dem ikke alltid igjen. Så igår tok jeg scrappesakene fatt - kutta ark til passe størrelse og satte sammen med Bind-it-all. Permene er transparent akryl (også fra Bind-it-all) i 7,5x5 tommer. Jeg er så glad jeg har masse ark og utstyr liggende, så det bare er å sette igang hvis man får en sånn idé! Jeg scrapper ikke akkurat lenger, men jeg bruker stadig scrappesaker!
Jeg valgte ark i ymse farger, mønstre og størrelser, så boka skulle bli litt morsom å bruke. Det er også endel mer nøytrale ark innimellom. Etter at jeg tok bilder har jeg også satt på en strikk, for å holde boka sammen.

Såh - nå er det bare å vente på at de gode ideene skal komme strømmende!:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...