lørdag 28. januar 2012

365 dager i bokform

Hurra - jeg har fått boka mi fra Blurb!
Helt fra jeg starta 365-prosjektet mitt i januar ifjor (her er første innlegget - der er også lenke til overlay'ene jeg har brukt), har jeg visst at jeg ville lage bok av det. Jeg ble inspirert til å gå igang med prosjektet i bloggen Chez Larsson, og jeg brukte også samme oppsett som Benita da jeg skulle lage boka hos Blurb. Forskjellen er at jeg har tekst med under hvert bilde. Siden jeg allerede hadde skrevet tekst til bildene i bloggen, så var det bare et spørsmål om copy/paste. Mange mange ganger. 365 ganger faktisk. 

Jeg er superfornøyd med den ferdige boka! Kjempeglad for å ha fullført prosjektet, så klart - dette er ei bra samling minner! Og kvaliteten på boka er kjempebra. 

Her er noen av sidene. Rekkefølgen på bildene er altså de tre øverst først, så de fire nederste.

Jeg kan virkelig anbefale Blurb. Jeg brukte deres BookSmart-verktøy (som man laster ned), og det var så bra! Mange muligheter, oversiktlig, og enkelt å tilpasse alt sånn man ønsket. Jeg var innom JapanPhoto og Shutterfly på veien, men fant ikke noen gode oppsett der. Blurb kommer jeg til å bruke igjen! Boka kosta ca. 350,- inkl. frakt, og det tok 8 dager fra bestilling til jeg hadde den på døra. Det kaller jeg bra!:o)

4 kommentarer:

  1. Åhh så herlig å få prosjektet ferdig og levert i bokform! Ser kjempeflott ut. Og så digger jeg prosjektet ditt 365!

    Jeg har printet bloggen min igjen i år også, jeg bruker Blog2print.com :)

    SvarSlett
  2. Lekkert! - og den grønnfargen er jo bare deg :) Har sjekket ut Blurb tidligere men ikke bestilt derfra. Høres og ser jo veldig greit ut så prøver nok en bestilling eller to snart. Takk for tips :) Nyt søndagen!

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...