torsdag 12. januar 2012

Gatekunst

Jeg digger gatekunst!

Det gir meg mye mer å se en overraskende "installasjon" på fortauet eller sjablongkunst på en vegg i byen, enn bilder på en vegg i et galleri. Ofte får det meg til å smile eller le, av og til gjør det meg tankefull, og jeg syns stort sett alltid det er en forbedring av omgivelsene! Det er mer enn nok asfalt, stein og betong å ta av.
DOLK holder til i Bergen.

Bloggen Street Art Utopia har laga en oppsummering fra 2011.
Her er noen eksempler:
Noen er fantastiske kunstnere og noen har en utrolig fantasi og evne til å se muligheter over alt. Gå inn og se på hele lista - og kos deg! Street Art Utopia er også på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...