onsdag 30. januar 2013

En designkopi til

Jeg putler videre med prosjektene mine. Syns aldri det blir tid nok (siden jeg ideelt sett ville holdt på med sånt hele tida...), men noe får jeg da gjort innimellom giddaløysa;o)

Dette lille prosjektet har ligget i dvale siden høstferien 2011, da vi var hjemme i Alta. Da fikk jeg hjelp av pappa til å bore hull til lys i de store kulene, og gjøre dem flate under. Da gjensto bare litt maling og montering, men ting tar tid innimellom altså!
2012 var ikke noe kreativt år for meg, så det kan vi bare se bort fra, men jeg har også hatt problemer med å bestemme meg for farger. Til slutt måtte jeg bare hoppe i det, og sa til meg sjøl at jeg bare kunne bytte ut noen av kulene etterpå, hvis jeg angra på noen av fargene. Kanskje jeg må male opp masse kuler i andre farger, og så bytte ut etter årstid og humør??
Kunne hatt en naturell variant også.
Maling pågår. Det foregår gjerne på stuegolvet, ja.
Trekuler, skinnsnor, lysholdere, maling og lakk er en god blanding fra Søstrene Grene og Panduro.

Litt usikker på hvor fornøyd jeg er med fargene. Litt kjedelig, kanskje.
Ferm Living kom med originalen i 2011 - jeg antar ingen kan ha unngått å se den i utallige interiørblader og ditto blogger og butikker!

3 kommentarer:

  1. Du er jo en kunstner! Like fin som orginalen, dette her!

    SvarSlett
  2. Stilig!! Finere enn orginalen :)

    SvarSlett
  3. Den ble virkelig flott! Likte fargene veldig godt, faktisk bedre enn orginalen :)

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...