onsdag 9. januar 2013

Fra 3-roms til 4-roms

Helt siden jeg var på visning i den nye leiligheten i midten av juli, visste jeg at jeg skulle bygge et rom til. Ungene trenger hvert sitt rom - det var litt av vitsen med å flytte. Denne leiligheten lå i rett område, rett etasje (dvs. ikke loft og ikke 1. et.), var stor nok - og hadde potensiale til å bli en 4-roms.
Fra vi flytta inn i midten av august tenkte og planla og venta jeg på dette rommet. Det meste av innredning sto på vent, så vi bodde litt sånn midlertidig i et par måneder.

Men så, ei helg i slutten av oktober, kom redninga! To brødre kom over fjellet for å bygge rom, og fikk følge av svoger Bjarte herfra.Og vips var rommet der! Det var nesten litt magisk.
Stua rett etter at vi flytta inn. Et stort, fint, lyst rom på vel 35 m²
Leo sitt skrivebord er kommet på plass, og venter bare på veggene:o) Gipsplater, dør og div. verktøy er også på plass.
Stenderverket er på plass - tid for mat!
Det er blitt kveld på dag 1 - tror vi er i rute.
Sånn så det ut da helga var over. Leo har eget rom! Med dør som kan lukkes og greier. Det som gjensto var litt sparkling, tapetsering, maling og listing. Det meste ble gjort helga etter. Tapetseringa fikk jeg heldigvis hjelp til:o)
Leo fikk turkis på to vegger (samme farge som på det forrige rommet). På stuesida ble det hvitt.
Klar for første natt i nytt rom - 4. november 2012.
Nå ser det sånn ut. Ikke stort, men stort nok:o)
Fortsatt mangler taklistene, men pytt! Siden vi har tatt et hjørne av det store rommet, har det danna seg en passe krok til et spisebord til venstre der. Vi mangler fortsatt endel når det gjelder bilder på veggene og belysning, men det kommer, det kommer.
I venstre billedkant er veggen ut til gangen. Den har jeg lyst å fjerne, for å få det mer åpent, men vi får se om og når det blir. 
Det som er igjen av stua er fortsatt stort nok, og jeg er kjempefornøyd med at vi nå har hvert vårt rom, alle tre. Og jammen er jeg glad jeg har sånne flinke og snille folk i familien!

5 kommentarer:

 1. Så fint dere har fått det :)

  SvarSlett
 2. Ja, du kreative Ellen :-) Så fint det vart med putene du sydde på aktivitetskvelden. Stilig med bilde som "metsjer" Godt nyttår forresten!
  Turid

  SvarSlett
 3. Gjelder å se løsninger ja! Ble knallflott :)

  SvarSlett
 4. Kjekt å få "se" leilligheten din. Det ble jo kjempegreit med nytt rom i stuen ;) Kreativt. Og så koselig stue ;) Ser innbydende ut :)

  SvarSlett
 5. Så fint dere har det, og smart løsning :)

  Likte sensuren din ;o)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...