onsdag 2. januar 2013

Godt nytt fargerikt år!

Heihei 2013! Håper vi skal bli gode venner!:o)

Jeg starter det nye året friskt og fargerikt!
Det forrige fargerike stripepleddet mitt led en trist "death by vaskemaskin" i forbindelse med flyttinga, og nå må jeg ha meg et nytt! Grubla litt på hvilket garn jeg skulle velge. Det er en forutsetning at det er mjukt, så valget falt på Abuelita tjukk merino fra Pickles. Igjen. Har brukt det ganske mye de siste årene, også til pledd, med godt resultat. Det måtte også være fargerikt, så jeg bestilte et utvalg farger etter beste evne. Ikke så lett å velge farger ut fra bilder på nettet alltid... Noen viste seg å være altfor mørke, den oransje er altfor neon og den gule er altfor syrlig... Under her har jeg tatt vekk de mørkeste og lagt til noen nøster jeg hadde fra før, og det ser ut til å gå sånn noenlunde...
 ...men som sagt, den gule og den oransje funker bare ikke. Så nå venter jeg på en anna oransje i posten, og så får jeg se hva jeg gjør med gult.
Men jeg har begynt! Artig! Denne gangen blir det 'oldemorsstriper', eller 'granny stripes' som Lucy på Attic24 kaller det. Det er så enkelt som det kan få blitt, og egner seg veldig bra som tv-hekling, for alt du trenger å gjøre er å treffe ganske store hull/mellomrom og lage tre staver om gangen. Så jeg tenker at dette ikke kommer til å ta så altfor lang tid. Men vi får se da. Følg med, følg med! ;o)

3 kommentarer:

 1. Har vel sagt det mange ganger før, men elsker fargebruken din! Ha et godt nytt år, Ellen!

  SvarSlett
 2. Godt Nyttår Ellen. Så freshe flotte farger. Gleder meg til å se arbeidet ferdig. Deilig med nytt fargerikt teppe :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår til deg også Ellen :)
  Så hærlige farger! Det pleddet kommer til å bli helt nydelig.
  Jeg ble så inspirert av innlegget ditt til å prøve meg på å blogge igjen. Jeg blir i så godt humør og jeg får så lyst til å være kreativ av bloggen din :)
  KLem

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...