søndag 15. januar 2012

Photo-a-day-challenge


Jeg fant denne utfordringa først inne hos Rare Rina. Jeg nøsta meg bakover til jeg fant ut hvem som hadde starta den. Det viste seg at det var ei dame i Australia. Det er mangemangemange som har kasta seg på - og siden jeg liker utfordringer, så gjør jeg det også! Jeg oppdaga det litt seint til å være med fra 1. januar, så det blir fra idag og 31 dager framover isteden. 

Denne gangen velger jeg å bruke mobilen og app'en Notica. Da får jeg satt på tid, sted og litt tekst på en kjapp og enkel måte. 

Dette betyr visst at det blir daglig blogging i en måned framover. Det blir gøy. For meg iallefall:o)
Høres det ut som et artig prosjekt? Sleng deg på, da vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...