mandag 1. oktober 2012

Bloggbursdag og GIBORT

Idag er det 6 år siden jeg begynte å blogge med dette innlegget!
Det har vært (mildt sagt) varierende hyppighet på innleggene mine, men jeg har regna ut at i gjennomsnitt har jeg posta 6 innlegg i måneden. Ikke så verst. Iallefall har jeg tenkt å benytte anledninga til å komme igang med jevnlig blogging igjen. Nå er jeg på plass i ny leilighet og har fått opp både Mac'en og bredbåndet (og overføringskabelen til kameraet), så jeg har ikke noe sånt å skylde på lenger;o)

For å feire jubileet og 'ny frisk', så vil jeg ha en liten GIBORT igjen.
Denne gangen blir det to vinnere som får en sminkepung hver. De er fulle, ikke av sminke, men av snop:o)

***For å være med i trekninga må du legge inn en kommentar på dette innlegget og fortelle hvor du fant bloggen min eller hvorfor du leser den***

Jeg trekker to vinnere på søndag.

Ha ei finfin høstuke så lenge!:o)


16 kommentarer:

 1. Jeg trenger en - brukte opp min i sommer;)
  Du veit vel hvorfor og hvordan jeg fant deg, men kan godt gjenta - du var min første blogg- og scrappehelt:)

  SvarSlett
 2. HIpp Hurra for 6 års jubileum :o))

  Er flink du som har så mange så mange innlegg i snitt pr mnd ;o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med jubileet Ellen :-) Bloggen fant eg etter tips på jobben, og du er så flink med bilder og tekst at det er en fornøyelse å lese den.
  Så stå på !
  Hilsen Turid

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 6årsdag for bloggen. Jeg leser bloggen din fordi den er DIN! Du er så utrolig herlig sprudlende og jeg er takknemlig for å ha blitt kjent med deg! Du er så kreativ og jeg digger stilen din. Blir glad av å stikke innom her for å lese innleggene dine enten de handler om kreative krumspring, reiseskildring eller hverdagsbilder.
  Gratulerer med ny leilighet :)
  *klem*

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 6 års jubileum. Alltid så kjekt med giveaway'ene dine, for da får vi noe du har laget og du er så flink og kreativ. Jeg kommer innom bloggen din for å få inspirasjon og for å titte på alt det flotte du lager. Blir alltid så glad når jeg er innom her. Masse gladfarger :)

  Jeg fant bloggen din plutselig på en bloggliste for lenge siden, og det er jeg veldig glad for. Ønsker deg en fin høst uke.
  Klem

  SvarSlett
 6. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du skriver så bra. Det er morsomt å lese om din hverdag og ting du lager og gjør. :)
  Fant vel bloggen din da vi begge var innom Minneriket, tror jeg? Minnes det var noe sånt, i hvert fall. :)

  SvarSlett
 7. Jeg begynte å lese bloggen din etter at jeg møtte deg på et scrappetreff. jeg liker de flotte bildene dine og de fine tingene du lager.

  Gratulerer med ny leilighet!

  Anki

  SvarSlett
 8. Hipp, hipp hurra!

  Jeg følger bloggen din trofast fordi den er så utrolig bra og fordi du er verdens beste Ellen! Kul, snill, kreativ, morsom, flott, fargerik og superflink!

  P.

  SvarSlett
 9. Gratulerer med blogg bursdag Ellen, du har en flott blogg som er kjekk å lese! Ha en fin høstuke! Klem

  SvarSlett
 10. ...husker ikke hvordan jeg fant bloggen, men fant jo rask ut det var DIN! Morsomt å se alle bildene du poster, og ikke minst all kreativiteten din!
  Nå stakk jeg innom for å se etter nytt siden jeg traff på deg i helgen :)
  God bloggbursdag - håper du holder liv i den leenge.

  Klem, Anine L

  SvarSlett
 11. Tror jeg fant deg før jeg fant bloggen ;) Elsker å lese bloggen din fordi du lager så mange flotte ting, og skriver om så mye kjekke ting. Den forrige bloggen din nektet meg å legge inn kommentarer så jeg har vært en skikkelig snikleder, men jeg tror slaraffenlivet er litt bedre venner med meg.

  SvarSlett
 12. Hei. Jeg fant bloggen din helt tilfeldig og begynte straks å følge deg. Du har gitt med masse inspirasjon og fargene du bruke på ting er fantastiske. Bra at man bruker sterke farger. Jeg er glad for at du er tilbake igjen. Gleder meg til hvert nytt innlegg. Gratulerer, håper det blir seks nye år. Hilsen Gunnhild.

  SvarSlett
 13. Hei Ellen og gratulerer med bloggbursdag :)
  Og gratulerer med ny leilighet!
  Det har vært litt lite med bloggtid, så jeg har ikke fått gratulert deg med flyttinga...
  Jeg har fulgt bloggen din i mange år jeg vettu :)
  Digger å se på alt det fine som du lager!
  Klem

  SvarSlett
 14. Gratulerer med bloggbursdagen! Kommenterte første innlegg så må jo selvsagt kommentere dette også :) Alltid kjekt å kikke innom her hos deg og stadig få inspirasjon både til ting å lage og se flotte bilder fra turer du har vært på. Kos deg masse i ny leilighet og nyt høstdagene :) Klem, E

  SvarSlett
 15. Jeg fant bloggen din via min kusines blogg, Kreativt krimskrams, da hun fulgte din gamle blogg. Jeg har fortsatt å lese fordi du lager så mye fint, har så glade farger, fine bilder og gode reisetips :-) Flotte stoffer fra Frau Tulpe ble en suksess som gave til min flinke kusine
  :-)

  Gratulerer med 6 år, håper du fortsetter i mange år til :-)

  Hilsen Jill

  SvarSlett
 16. Buuhu, er jeg alt for sein til give awayen?

  Uansett, liker bloggen din veldig godt! Er det veldig vanskelig å lage sminkepungene? Har liksom aldri tørt å prøve med de lukningene du bruker..

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...