søndag 7. oktober 2012

God søndag!

Der var første helga i oktober (så og si) ferdig. Syns ukene går så fort!

Søndagene er både kosedag og 'gjøredag' her hos meg. Laaang morgen med frokost, latte, radio og gjerne interiørblad må til. Men jeg har fått gjort litt også. Blant anna pussa stolbein. Jeg har fire sånne gamle skolestoler som skal bli nye.
Stålrørene har en slags blågrønngrå finish (galvanisering, sa malebutikkmannen) som jeg vil ha vekk. Hadde tenkt å male dem med vanlig grå metallic. Men nå prøvde jeg å bare pusse ivei, og jeg likte resultatet med rått, nedpussa stål. Så da blir det sånn. Two down, two to go! Må ut og kjøpe mer sandpapir imorgen:o) Setene og ryggene skal jeg spraymale svart. Det blir bra. De er gode å sitte på.
Kommer tilbake med bilder når de er ferdige.

Og så er det tid for trekning av GIBORT'en min. Tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere som ville være med!:o)


Skal vi se nå da....
Alle navnene på lapper og oppi en hatt sixpence...


Tilkalle Marek for trekningsassistanse...

Og såååå.....

Gratulerer, Pia og Ann Hedvig! Pakke kommer i posten en dag snart!:o)

Fortsatt fin søndagskveld! Jeg skal sette meg og strikke, tror jeg. De første maskene i nyleiligheten faktisk. Det skal bli en stripete hals.

Er tilbake allerede imorgen med nytt fotoprosjekt! Sees da!:o)

4 kommentarer:

 1. Yeeee! (Regner med det er meg - kanskje det var flere Piaer?...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heheh - det var deg. Er vel bare ÉN Pia vel...:o)

   Slett
 2. Hej Ellen!

  Så fina sminkväskor du syr. Åhh...vill gärna haft en sån! Säljer du?

  Ha det fint!
  Petra

  SvarSlett
 3. Tuusen tusen takk for kjekk gladpakke i posten i dag :o)

  Hadde ikke en gang fått med meg at jeg hadde vunnet, så du kan tro undringen var stor når det kom pakke i posten.

  klem

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...