tirsdag 16. oktober 2012

ROGGB!F #2

Regnbuen fortsetter.
Dette er skikkelig bra trening i å få øye på motiver, å være mer oppmerksom på omgivelsene. Jeg er vant til å være ganske 'påskrudd' sånn sett, men har kommet litt ut av det. Da er det kjempelurt å gi seg sjøl en oppgave og lage et prosjekt sånn som dette. Det er både morsomt og overkommelig.

Dagens farge er oransje - og jeg har oppdaga at det er ikke SÅ mye oransje i min verden. Men jeg antar at det blir verre på søndag... Her er det jeg festa til film idag:
1. Detalj fra søppelspann (som idag stemmer på en prikk) 2. Og en mann som hører til 3. Ei fin bok som bor på kontoret mitt 4. Det bygges brakkeskole rett utafor biblioteket 5. Enda ei bok - på snarvisitt
6. Paraplyholderugle 7. En tur innom Søstrene Grene 8. Jeg har somla meg til å sende brev til fineste Guro 9. Fint navn, fin logo, fint skilt 10. Moped? Motorsykkel? 11. Dørhåndtaket hos BellaDonna 12. Idag ble middagen bestemt ut fra farge:o) (ja, vi hadde fiskegrateng og potet også altså)

1 kommentar:

  1. Stilig prosjekt du har laget deg :o)

    Gleder meg til å se de neste dagers farge bilder :o)

    klem

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...