torsdag 18. oktober 2012

ROGGB!F #4

Det måtte jo bli grønne klær idag - det var ikke tvil!:o) (Det bruker jeg jo ofte uansett, så det var ikke akkurat et uvanlig skue...)
1. Grønn topp og grønt skjerf fra Lindex 2. På en grønnmalt benk i hagen... 3. Spring! 4. Vi har grønne stikksedler 5. Jeg har ansvaret for plantene på jobb, og dette er min hjelper 6.'Bibliotekbibel' 7. Mosegrodd i botanisk hage 8. Måtte ta kopi av ei side i Dagbladet forrige uke. Ikke bare jeg som liker grønt. Jeg ville lagre mønsteret på genseren hennes... 9. Trikkehallen på Møhlenpris 10. Har ikke egentlig hengt opp kunst enda, men dette venter på en spiker som var der fra før 11. Carnivine (en Pokémon altså) 12. Lita skål til fingersalt, laga av pappa

Ha en finfin torsdag - snart HELG!!

1 kommentar:

  1. Grønnt og fint og så i stil med Ellen :)
    Imponerende at du har klart å finne alle disse bildene i de ulike fargekatogoriene!

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...