mandag 15. oktober 2012

ROGGB!F - et fotoprosjekt

(dette bildet er fra helgas besøk på Eplegården, og fikk ikke være ikke med i prosjektet - men fint og rødt er det!)

Jeg har lufta min kjære Canon veldig veldig lite det siste halve året, men jeg har merka i det siste at det oftere og oftere har begynt å rykke i høyre pekefinger - og jeg har liksom aldri med meg kameraet mer! Det har jeg tenkt å gjøre noe med. Så derfor har jeg laga meg et prosjekt for denne uka - nemlig å ta bilder av én farge hver dag. Sju dager - da er det naturlig å tenke regnbue, ikke sant? R O G G B I F har vi alle sammen lært. Men jeg har litt problemer med den derre indigoen, så jeg velger å droppe den og putte inn svart/hvitt isteden.

Idag er første dagen - og jeg har sett RØDT. Her er dagens fangst:
1. Detalj fra søppelspann 2. Skilt fra kaffebaren på UB. Jeg drikker visst Friele hver morgen 
3. Fra oppslagstavla på kontoret 4. Blodlønn - fiiine om høsten 5. Fargeklatt på gammel lagerbygning som pusses opp 6. Bergen kaffebrenneri på Møhlenpris 7. Fra kontoret 8. Ei gjenglemt rose på brosteinen 
9. Noen gir alltid litt ekstra gass med ketchupflaska 10. Dobørster til 8,- på Ikea 
11. Gatekunst à la Ikea 12. Jepp - jeg var på Ikea ikveld:o)

Ha en fin mandagskveld! Sees imorgen kanskje?:o)

3 kommentarer:

 1. Så kult! Ser fram til fortsettelsen, men håper, håper det også dett noke indigo ned i verda di :-)

  SvarSlett
 2. Veldig kult! IKEA-turen vår var godt representert! :-)

  P.

  SvarSlett
 3. Så spennende fotoprosjekt du har ordnet deg. :)
  Flotte bilder du har tatt også. :)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...