mandag 22. oktober 2012

ROGGB!F #7

Tida strakk ikke til igår kveld, så derfor posting idag isteden. Men igår var dagen for F i ROGGBIF altså. Fiolett er en litt 'fremmed' farge for meg. Der jeg vokste opp brukte vi nemlig ikke ordet fiolett, alt var lilla, forskjellige nyanser av lilla. Så det sitter ikke i ryggmargen hos meg hva som egentlig er fiolett.
Men her er et utvalg av ting fra søndagsturen som jeg ville kalt lilla, eller noen til og med rosa - så får vi satse på at noe av dette er fiolett også ;o)
1. Lilla søppel 2. Spisested i Olav Kyrres gate 3. Vet ikke helt, men dette ser ut som årstidsforvirra krokus, altså... 4. Hortensiaen holder fast på de siste blomstene sine 5. Grieghallen 6. Hemulkopp på Ting 
7. Sommerlig hos Netty 8. Treningssenter 9. Thaimat i Nygårdsgaten 10. Bar Barista i Øvregaten hadde mye lilla 11. Samme plass 12. Mobilreklame

Da er fotoprosjektet mitt ferdig. Kanskje noen ble inspirert? Artig å ha litt fokus på fotografering igjen iallefall. Tror kameraet skal få være med litt oftere framover.

Ha ei finfin høstuke, alle sammen!:o)

3 kommentarer:

  1. Flotte utvalg av alle fargene! Det har vært moro å følge serien. Håper du snart viser oss nye spesialutsnitt av verden omkring oss.

    SvarSlett
  2. Så stilig med fotoprosjekt i alle regnbuens farger! Liker! :)

    SvarSlett
  3. Liker dette ROGGB!F prosjektet ditt. Utrulig stilig og gjennomført.

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...