søndag 16. juni 2013

Nye skrivemaskinpunger. Og Pia.

Skrivemaskinpungen som jeg lodda ut for et par måneder siden så ut til å falle i smak hos ganske mange. Og jeg syns stoffet er knallkult sjøl også. Nå har jeg endelig fått sydd noen nye, og jeg har til og med fått tak i de to andre fargekombinasjonene som fins også.
Alle tre variantene er lagt ut på Epla idag, sammen med anna nytt.

Og så var det Pia. Pia er ei artig dame som jeg kjenner siden scrappetida - mest via forum og blogg, men faktisk som snarest IRL også (så jeg vet at hun virkelig finnes ;o))
Hun har bloggen Pias verden, som jeg har fulgt siden starten. Den er blitt kåra til 'Morsomste mammablogg' minst to ganger, og har en hærskare av lesere. Hvis du ikke har vært der før, så ta en kikk innom! Føljetongen med brev fra mammaen til Bønna er anbefalelsesverdig!:o)
Fine Pia har altså funnet ut at hun skulle vie en bloggpost til Slaraffenliv! Helt uten bestikkelser eller trusler!;o) Nesten litt flaut å lese skryt av seg sjøl, men egentlig blir jeg jo glad!:o)
Pia gir bort en SlaraffenPung også:o)

In other news - vi hadde en fin tur til London, og det kommer en liten rapport ganske snart!

5 kommentarer:

 1. Ha ha, nå ble det sånn bloggbytte på oss - jeg skriver om deg og du skriver om meg....Det var ikke helt meninga, men takk for fine ord;) Det er ditt håndverk som skulle i fokus nå:) Kjempekule punger de siste du har lagt ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, måtte jo benytte anledninga;o)

   Slett
 2. Det er den tøffeste pungen jeg har sett! Så strilig med skrivemaskinen som passer akkurat, og lekkert forstoff. Nesten så jeg bar må ,-)

  SvarSlett
 3. Det ser ut som du allerede er utsolgt for mine favoritter. Hvis det kommer flere sminkepunger med skrivemaskin eller ugle, skal jeg ikke nøle så lenge før jeg bestiller ...

  SvarSlett
 4. Ett herlig innlegg :) Søte du!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...