fredag 7. juni 2013

L O N D O N

Jippi og hurra! Jeg er snart på vei til London (igjen)!
Det er ungene og jeg som skal på langhelgtur denne gangen. Det ble bestemt og bestilt på et øyeblikk en onsdag morgen jeg satt i skranken, og jeg oppdaga at Norwegian hadde lagt ut billigbilletter. Marek har nettopp hatt bursdag og jeg har snart bursdag, og det virka som ei fin tid å reise til London! Og det er det jo! (Litt mindre fint at lønna kommer den siste dagen vi er der, men men...)

Jeg er høy på reiseendorfiner mens jeg prøver å huske pass, ladere og annet snask som er lurt å ha med, men vil bare tipse om en reise-app jeg har tatt i bruk. STAY heter den, og lar deg lage dine egne reiseguider til hvor som helst. Man kan ha guider sammen med andre også, så alle som reiser sammen legger inn ting. Kjempelurt. Den har selvsagt kartfunksjon der alt man legger inn blir merka av, og man kan gjøre den tilgjengelig offline - veldig nyttig. Det ligger allerede inne endel 'featured guides' med forskjellige temaer, så man kan få tips til ting man vil få med seg også.
Her er øverste del av min London-guide, og en kartbit som viser området rundt hotellet vårt og alle tingene merka av. Har funnet endel ting jeg vil sjekke ut i dette området (som jeg ikke har vært i før) - bl.a. ligger Spitalfields Market rett ved hotellet:o)

Gleeeeeder meg!!!

Det kommer nok en liten rapport i etterkant - og apropos det, så har jeg laga ei fane der alle reiserapportene mine er samla, fra både gammel og ny blogg.

God helg så lenge!

2 kommentarer:

 1. Kooooose dere masse i London :D
  Min favoritt by og jeg gleder meg til jeg skal dit om en mnd.
  Skal laste ned den appen og sjekke den ut, takk for tipset :D
  Ha en herlig miniferie

  SvarSlett
 2. Herlig med weekendturer :) Hvordan var Spitalfields Market kontra Camden market? Venter spent på rapport i nå i etterkant. Ha ei fin helg :) S

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...