søndag 30. september 2012

*mimremimre*

Sjekk hva som dukka opp da jeg rydda ut av kjelleboden da jeg flytta!

En god del ting kom seg aldri ut av eskene da jeg flytta sist (og kanskje ikke gangen før det heller...), men denne gangen tok jeg en skikkelig gjennomgang av alt, og kasta masse. Deiligdeilig!

Men ikke alt lar seg kaste, selv om det har vært lagra i en fuktig kjeller og lukter deretter... Disse skattene for eksempel - skoledagbøker fra 1985 til 1995:o) (etter -89 var jeg jo student, men jeg førte dagbøker da óg) Jeg har ikke sett i disse på mange år, og jammen er det artig å se dem igjen! Litt sårt og vemodig innimellom, litt hysterisk morsomt, og noe bare rødmer jeg av!
 Noen som kjenner igjen disse?:o)
 Dette må være 87/88-utgaven. Sukk...
En god blanding av humor og hottiser går igjen;o) I tillegg til Mel Gibson er det mye Tom Cruise, Rob Lowe, Don Johnson (!), Patrick Swayze, James Dean og div. pophelter:o) Og tipper det er mange som kan Jeg elsker deg på finsk eller russisk takket være Pusur!;o)
Litt mimrebilder óg, av ho som skreiv og tegna og klipte og limte;o) Ganske morsomt, det óg.

Har du tatt vare på de gamle skoledagbøkene??

3 kommentarer:

 1. Herlig, tror nok jeg har noen av disse liggende på lur også.
  Og de er nok sånn nogenlunde av samme årstall og variant :o))

  SvarSlett
 2. Kjente igjen flere av dem ja. Har dem liggende i en eske på mitt forsømte scrapperom!

  SvarSlett
 3. Så kult! Eg snubla faktisk over nokre av mine i forrige veke. Skulle berre hente ned eit par små saker frå loftet og kom ned att med haugar og dungar - som eg ikkje har hatt tid til å gjennom etterpå. I tillegg til slike dagbøker har eg også andre bøker, som eg slepte med meg over alt og fekk masse rare folk til å skrive i. Veldig kjekt å ha no. Kan muuuligens bli til ein bloggpost, når eg berre får att pusten :-)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...