torsdag 6. september 2012

Ny plass

Heihei - så trivelig å være her igjen!
Jeg har vært litt opptatt i det siste. Har nemlig fått meg en ny plass i verden! Har flytta ut av leiligheten jeg kjøpte for 5 år siden og inn i en annen. Ikke så langt unna, men litt større, litt lysere, litt finere, litt hyggeligere nabolag. Kjøp, salg og flytting er sliiitsomt altså! Heldigvis har jeg hatt super hjelp av søster, svoger, nevø og niese, og heldigvis er det meste overstått nå, og jeg har bare igjen det som nesten er bare kjekt - nemlig å innrede, organisere, komme i orden på den nye plassen. Foreløpig er det ganske mye rot, men det blir da bedre og bedre dag for dag, og snart kan jeg begynne å finne på no' gøy! Ja, jeg har visst begynt allerede;o)

Bredbåndet er ikke på plass enda (Hallooo, Canal Digital - hvor blir han der montøren av??!), så det er litt vanskelig med bilder foreløpig. Så her er et dårlig mobilbilde av gårsdagens malerier i gangen. Hele leiligheten er hvitmalt, hvilket jeg syns er helt fint! Meeen - litt farge må til! Kroken ved utgangsdøra er altså blitt knall solgul (fargekode S 0580-Y10R). Håper det skal bidra til godt humør før vi skal ut døra;o)
Her er bilde av gangen fra prospektet. Døra til venstre går ut i oppgangen, til høyre er det dør til badet.
 
Inn i det solgule skal en variant av STOLMEN-systemet fra Ikea. Jeg hadde planer om å lage en hyllekombinasjon sjøl, for å utnytte plassen skikkelig, men ble ganske glad da jeg oppdaga at Ikea allerede hadde et system som passa perfekt! Planen er å montere det idag. Gleder meg til å få orden på klær og sko i gangen.

5 kommentarer:

 1. Åhh spennende med innredning av ny leilighet. Kos dere masse! Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny leilighet! Kos deg med maling og innredning. :-)

  SvarSlett
 3. Litt farge må til; og den fargen der var sprek og flott!
  Lykke til med resten og nyt følelsen av nytt hjem :) Klem

  SvarSlett
 4. Den gulfargen var skikkelig kul :) Så spennende med ny leilighet da. Det er skikkelig stress å flytte, det vet jeg. Men veldig kjekt å komme i orden igjen :) Og innredning - det er kjekt. Kos deg med resten av innredningen også og gratulerer med ny leilighet. Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny leilighet! Ønsker deg mange gode dager i nytt hjem <3 klem

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...