mandag 13. mai 2013

MOO

Jeg hadde et innlegg om Moo i den forrige bloggen også, men det skader vel ikke med et nytt et her.
Når man driver og selger ting, er det greit å ha noe å legge ved varene som viser hvor de kommer fra. Det er her Moo kommer inn, for de lager flotte visittkort og klistremerker akkurat sånn som du vil ha dem!
Minicards og to forskjellige typer klistremerker er det jeg har bestilt foreløpig. Måtte ha nye visittkort (minicards), siden bloggen og butikken og alt har skifta navn, men klistremerkene med buemerket mitt får være med fremdeles.
Jeg pakker varene i cellofanposer (kjøpt i store mengder hos Søstrene Grene), lukker med klistremerke og stikker inn et kort. Varene er beskytta, det ser ganske pent ut, og kundene får med kontaktinfoen til meg/butikken.

Håper dere har ei fin uke! Jeg skal redigere bilder og skrive varebeskrivelser, så jeg får åpna Eplabutikken. Litt kjedelig arbeid, men det må gjøres:o)

4 kommentarer:

 1. Ser skikkelig fint ut Ellen. Gleder meg til å kikke innom shoppen din igjen :) *klem*

  SvarSlett
 2. Du lagar så flotte portemoneear at eg trur kanskje eg må kjøpe meg ein... Har lagt til bloggen din på blogglista mi slik at eg skal finne attende til den:)

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Så fine de nye minicardsene var! Og klistremerkene også selvfølgelig, liker så godt de friske fargene!
  Jeg digger Moo også, var superfornøy med det jeg bestilte der :) Takket være tips fra deg ;) Ha en fin helg Ellen! Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine kort og klistermerker!

  Jeg vil også lage meg en runding, men kan ikke. Æsj!
  Blir nok greie på det etterhvert.

  Helt enig - det er morsomst å skape - alt det andre med butikk,
  er kjedelig...hihi.

  Jeg var innom butikken og titta nå - mye fint!

  So long!
  Siw

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...