onsdag 22. februar 2012

Mitt photo-a-day-album

Jeg liker fotoprosjekter - det er artig når man holder på. Det inspirerer til å ta bilder man ellers ikke hadde tatt, og dermed bevare øyeblikk som ellers hadde forsvunnet i den store strømmen av øyeblikk. Jeg liker minialbum også. Små avsluttede prosjekter er igrunnen veldig kjekt!:o)
Høsten 2008 hadde jeg prosjektet Dokumentér ei uke, og det ble til dette albumet.

Jeg måtte selvsagt lage et album av Photo-a-day-måneden min óg. Det ble veeeldig enkelt! Jeg skrev ut bildene (altså Notica-kortene) og klipte dem ut. De er ca 9x14 cm. Limte dem på svart kartong og brukte Bind-it-all til å sette spiral på. Voilá!
Til forsida lagde jeg bare tittelen på et ark og tok bilde med Notica. Jeg slengte på et #1 under årstallet, for jeg kan tenke meg at det blir en måned til, eller to, i løpet av året.

6 kommentarer:

 1. Så stilig det ble! Enkelt og veldig veldig kult :)
  (jeg tror jeg må skaffe meg Notica ;)

  Ha en finfin dag! KLem

  SvarSlett
 2. Stilig! Kva gjekk vekeprosjektet ut på? Eg trur ikkje eg kan klare å leggje ut bilder kvar dag i ein heil månad. Men ta masse biler ei veke skal eg klare:)

  SvarSlett
 3. Kjempekult! Smart å ta vare på de bildene sånn. :)

  SvarSlett
 4. Ble kjempefin; og knall forside også :)

  SvarSlett
 5. Åhh digger disse prosjektene dine. Jeg har sett på en utfordring som RhonnaFarrer tipset om på Instagram, ser artig ut . Kanskje det er noe for deg?

  http://www.fatmumslim.com.au/2012/02/march-photo-day.html

  SvarSlett
 6. Får aldri til å klare følge sånne utfordringer konstant, jeg :/ Men OM jeg klarer..da vil jeg min skal bli like kul som din :)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...