mandag 30. april 2012

9 1/2 weeks...

Nei - ikke filmstoff denne gangen.
9 1/2 uker er gått siden forrige blogginnlegg. Det er altfor lenge. Og det er ikke fordi jeg ikke ville eller gadd. Bare det at det ikke var noe å melde fra det kjipe stedet jeg var. Ikke noe som egner seg i denne bloggen iallefall. Til dere som måtte ha lurt på hvor jeg ble av: beklager at jeg hoppa bukk over "Si fra hvor du går" og gikk rett på "Grav deg ned i tide" - men det var sånn det måtte bli.

Nå er det bedre, og jeg er klar for blogging igjen.
Idag har jeg ikke stort å melde egentlig, men det blir sikkert både baking og strikking og sying og farger og inspirasjon etter hvert!:o) (Håper det iallefall!)

For å ikke ha et helt bildeløst innlegg etter så lang tid, så byr jeg på et mimrebilde av to som iallefall og helt sikkert bidrar til det fine og gode i tilværelsen.

Marek nesten 4 år, Leo 5 mnd. 17. mai 2003

5 kommentarer:

 1. Flott å sjå deg tilbake i bloggform! Ser fram til nye, fargerike innlegg!

  SvarSlett
 2. Flotte guttene! Snart klart for nytt 17 mai bilde. Kos dere i solen Ellen :) Klem

  SvarSlett
 3. Fint å se deg tilbake i bloggverden. :)
  Koselig bilde av guttene, så søte de var. :)

  SvarSlett
 4. Herlig å se deg tilbake i bloggform Ellen! Jeg har virkelig savnet innleggene dine jeg. Kjipt at du har vært på et kjipt sted, men veldig godt å lese at du er på vei tilbake igjen! Jeg satt forresten akkurat nå å tittet etter evnt kjole til 17. mai, og kom over en rød med hvite prikker, og da tenkte jeg jamme meg på deg med en gang jeg! Det er rart hvordan man kan koble ting opp til personer. Prikker vil nok for alltid bli forbundet med deg Ellen!
  Jeg håper du har hatt en fin 1. Mai og ønsker deg en fabelaktig flott uke!
  Klem fra mæ**

  SvarSlett
 5. Flotte gutter! Tenk at de har vokst så mye på bare noen få år...

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...