søndag 5. januar 2014

Alfred

Jeg strikker det nye året igang. Veldig deilig å lage noe som ikke skal selges for én gangs skyld:o)

Det er Leo som skal få seg en Alfred-genser. Oppskrift på dansk finnes gratis her. Den ligger også på ravelry i voksen- og barneversjon. Jeg strikker voksenversjon i str. S.
Det er en veldig enkel modell, der strukturstrikken gjør hele genseren. Den strikkes ovenfra og ned, og det er ingen montering involvert, bare festing av noen tråder til slutt.

Jeg strikker i Alpakka/Ull fra Sandnesgarn i en fin petroleumsblå farge. Det er et ganske mjukt garn, og jeg er spent på hvordan det oppfører seg i bruk. Tanken er at det skal bli en passe tjukk hverdagsgenser, så den bør helst ikke bli slaskete...

Neste prosjekt er på vei fra Pickles (genser til eldstemann), så det er bare å henge i og bli ferdig!:o)

God søndagskveld til alle! 

4 kommentarer:

 1. Deilig farge! Sønnen har en Alfred i rødt, og den er en stor slager i garderoben. Strukturen er veldig fin i sin enkelhet.

  SvarSlett
 2. Flott genser, liker fargen du har valgt. :)
  Godt nyttår til deg. :)

  SvarSlett
 3. Hei!! Tusen takk for fine ord inne hos meg :) Blogging er jo så moro,og man får inspirasjon i massevis! Det tar endel tid også! Men for min egen del skal jeg bli flinkere til å logge ut av Facebook, og heller inn på bloggen :) Så heldig du er som kan å strikke! Genseren ser ut til å bli kjempefin!! Godt nytt år til deg og dine også!! Klem,Randi.

  SvarSlett
 4. Jeg liker Alfred! Står langt opp på strikkelista mi også :-)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...