onsdag 1. januar 2014

2014

Godt nyttår til alle som måtte snuble innom!
Nyttår - sett fra Dragefjellet.

2013 var et år prega av sterkt dalende bloggaktivitet, både når det gjelder egen posting og lesing av andres blogger. Siste halvåret ble for travelt, rett og slett, og blogginga var blant det som måtte vike.
Men noe fikk jeg da blogga, og jeg rapporterte bl.a både fra London og Edinburgh.

I 2013 fikk jeg også igang igjen sy-businessen Slaraffenliv, og salget gikk godt i Eplabutikken etter at jeg åpna i mai. Førjulstida er høysesong, og det var veldigveldig hektisk aktivitet ved symaskinen et par måneder. Deltakelse på 3-dagersjulemarkedet til kunsthåndverkerne i Bergen i midten av desember var målet mitt for året. Og jeg fikk lov! Og salget gikk strålende! En veldig kjekk avslutning av det kreative året mitt! :o)

Det var all oppsummeringa jeg har på lager. Nå ser jeg framover isteden!
Jeg elsker nye år og blanke ark og sånt - og har tro på at alt mulig bra kan skje i 2014! Ingen forsetter herfra - har nok et par ønsker, men tror jeg holder dem for meg sjøl:o)  Har brukt den første av 365 dager til total avslapning i kosebuksa mens jeg venter på at ungene skal komme hjem fra nyttårsfeiring på landet. Så nå er jeg ganske klar til jobb imorgen (bra det er helg snart dog...), nye kreative påfunn og artige opplevelser i de 364 som gjenstår!:o)

Og blogging skal det bli!
Har også bestemt meg for å ta minst ett bilde hver dag - samme prosjektet som jeg hadde i 2011. Spent på hvordan det kommer til å gå. Er ihvertfall veldig glad for boka jeg laga for 2011. Se deler av den her.

Du er hjertelig velkommen til å følge med på ferden - hvis du har lyst!:o)

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år til deg og dine!

    SvarSlett
  2. Godt at du er her igjen Ellen :-) Ønsker deg et Godt nytt bloggeår!
    Hilsen Turid

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...