mandag 18. august 2014

365 : uke 32-33

To augustuker i bilder - værsågod!:o)
Ungene lot seg dra med på kveldstur - Marek sykla i gåtempo.
På vei til jobb. noen har planta solsikke 'rett på fortauet', i bittelitt jord inntil husveggen, og der har den fått stå i fred (heldigvis), og nådd imponerende høyde!
Klar til å bytte ut steikeovnen - men akk! Noen har kobla begge ledningene i ett støpsel = jeg trenger elektriker, og får alldeles ikke bake noe idag likevel! :o(
Fikk plutselig lyst å høre Chess-musikken. Lenge siden sist. Jeg så musicalen i London sommeren '87. Husker jeg syns den var bra, selv om jeg sovna underveis...
Triste tilstander i 'hagen' etter ferien...
Jeg spontanbestilte nytt kamera, og idag var det ankommet JapanPhoto. Veldig lite og sjarmerende med retro-look'en sin. Målet er at det skal få bli med mer rundt på tur enn speilrefleksen har fått i det siste. Det er et Fujifilm X-M1 speilløst systemkamera, altså (Kit hos JapanPhoto, omtale hos Lyd&Bilde)
Ja, jeg må jo teste kameraet såklart. Her er lunsjen min med romantisk filter ;o)
Guro tullegestikulerer til ære for fotografen :o)
1 stk sovende sønn med musikk på øret.
Jeg har sydd noen nye sminkepunger. Denne ble solgt med én gang den ble lagt ut i Epla-butikken.
Kvarteret har spandert på seg en ballong til semesterstart!
Har ikke kjøpt blomster på evigheter, men nå fikk jeg endelig testa hvordan vasen jeg laga i 'snikkerbua' til pappa funker i praksis.
På lørdagskafé med lille frøken rosa :o)
Jeg har blitt litt flinkere til å komme meg på kino i det siste. Elsker egentlig å se film på kino! Denne var severdig, om enn ikke superfantastisk :o)
Idag er det skolestart for ungene - bortsett fra 10. klassingen, for der er det streik - så nå skal vi komme inn i hverdagsrutinen igjen, og aller helst gjøre noen forbedringer der! Tror jeg kanskje må kalle inn til familieråd :o)

Ha ei strålende skolestartuke!

1 kommentar:

  1. Så mange koselige bilder!
    Den blomstervasen din var bare så stilig! :-)
    Ha en fin uke med skolestart og alt som høres med.

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...