onsdag 10. september 2014

365 : uke 34-36

Her kommer tre ukers fotominner :o)
Slaraffenpunger klar til sending!
Det ble brått mørkere, og stearinlysene må fram igjen.
Sunn snacks til 11-åringen.
Innramma Guro.
Rotekontor!
Lørdag formiddag i sofaen:o)
Denne søndagen var en skikkelig lesedag. Hvilken bok det er ser du på forrige bilde - den var 'medrivende' :o)
Ehmm! Gjett hvilke tre dager jeg skal til København da!?
Fra og med igår er 'narkopaken' stengt for rehabilitering. Jeg mista snarveien over til Bergen Storsenter, buss- og togstasjon - men det skal jeg heller klare. Veldig glad for at noe blir gjort!
Morgentåke over Løvstakken.
Bestillingspengepung med fine pingviner.
Og der var vi ankommet hotellet i København. Admiral hotel - opprinnelig et 200 år gammelt pakkhus - og svære bjelker var litt av konseptet her!
LebenCBH er en kjekk butikk for den som ønsker seg en fasadebokstav med lys i eller gamle, restaurerte Dell-lamper. Jeg var på jakt etter bokstav, og e'en på bildet fikk bli med meg hjem. Butikken ligger på Amagerbrovej 201, en liten busstur (rute 5A) sør for sentrum.
Penille fikk gavekort på lunsj på Royal Smushi Café i bursdagsgave (i februar), og da måtte det jo sprudlevann til. Veldig trivelig plass med god mat og god atmosfære!
Det ble endel regn lørdag og søndag (se bildet for 25. august), men mandagen var heldigvis kjempefin. Store deler av Kongens Nytorv var byggeplass bak gjerder, men de har litt kunst rundt gjerdene, son denne hesteflokken.
Ut med språket! er en språkserie på Litteraturhuset i bergen. Dette var første gang jeg var der, og det ga absolutt mersmak. Her er programlederne Linda Eide og Gunnstein Akselberg, og dagens gjest Karoline Krüger.
Tester snop fra Køben.
Tankefull og en smule uklar;o)
Matfestival på Bryggen. Veeeldig mye folk, så jeg snudde og tenkte å gå tilbake dagen etter.

...og her er vi dagen etter. Fortsatt mye folk, men bedre! Spiste litt godsaker og kjøpte med oss epler og plommer og syltetøy og eplemost og pølser og ost. Sååå mye god mat direkte fra lokale produsenter!

Takk for besøket, alle som gidder å titte innom, til tross for litt laber aktivitet her! 

2 kommentarer:

  1. Fine disse innleggene, fin måte å oppsummere ukene på. Bildet mitt så der jeg også, moro! Tusen takk for de fine ordene du la igjen på epla, you made my day! :)

    SvarSlett
  2. Herlige bilder igjen. Morsomt å følge andres uker og dager sånn. :)

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...