torsdag 18. april 2013

i(do)Phone

Hørtes nesten ut som et avføringsmiddel, den tittelen. Jaja.
Saken er at jeg har vært uheldig og mista min gode, gamle iPhone i do. Etter det har den ikke vært helt i form, merkelig nok... ;o)
Jeg ga den en sjanse over natta, men så bestilte jeg en iPhone 5. Var veldigveldig glad i fasongen på 3GS'en, så det er nesten litt trist å måtte gi slipp på den:o(  Men på den annen side så gleder jeg meg vilt til å få et bra mobilkamera!
Den ene klar for de evige sms-marker, den andre venter utålmodig på en PIN-kode.
Mobilen er ankommet og hentet, simkortet kom i egen sending - men tror du ikke PIN-koden sendes i enda en egen konvolutt!? Så nå venter jeg utålmodig på den. Er ikke helt lett å være uten telefon i flere dager, gitt!

Siste sjanse til å være med i gibort'en min, forresten! Trekkes imorgen ettermiddag! Sees da! :o)

1 kommentar:

  1. Uffda, kjedelig m tlf i do... Men kjekt m ny og.... ;0)
    Håper koden kjem snart!!

    Klem fra Krakow ;0)

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...