tirsdag 23. april 2013

Orden i sysakene

Igår var jeg en tur på Stoff & stil. Takket være syinteressert kollega med bil får jeg meg en tur dit innimellom (Bergensbutikken ligger mildt sagt usentralt plassert), og det er kjekt! Testa mitt nye iPhone-kamera også:o) Ellers ble det ikke kjøpt så mye av hverken stoff eller tråd.

MEN - etter anbefaling fra samme syinteresserte venninnne, kjøpte jeg meg litt oppbevaring. Gjennomsiktige, stablebare bokser til alle sysakene mine. Endelig skal det bli litt mer oversiktlig!
 
Da jeg begynte å tømme alle mine bokser og poser av ymse slag, viste det seg at jeg hadde mye mer sytråd enn jeg trodde, for eksempel. Knappenåler også.
Jeg må nok supplere med litt flere bokser neste gang Stoff&Stil-ekspressen går, men dette var en fin start!
Ikke så vakkert som et godt, gammeldags syskrin, kanskje - men ganske praktisk og oversiktlig, eller hva?
Boksene er som sagt stablebare, de klipses fast i hverandre, og du trenger i prinsippet bare ett lokk. De selges som startpakke og som løse bokser på 1 eller 2 liter. Hvis du skal ha med deg bare noen av greiene dine, så er det bare å sette sammen dem du trenger og la resten stå. Smart, spør du meg! :o)

Nå gjenstår bare å finne ei god løsning på oppbevaring av stoff også, så blir det riktig bra!

4 kommentarer:

 1. Ordentlig og fint! Veldig fornøyd med min! Jeg gleder meg til du finner en lur ordning for oppbevaring av stoff - trenger deg, jeg også! :-)

  P.

  SvarSlett
 2. Jo da, trenger deg, men mente altså trenger DET! ;-)

  P.

  SvarSlett
 3. Jeg vil også ha sånn kinesisk nålepute!

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...