søndag 29. juni 2014

365 : uke 26

Første halvår av 2014 er unnagjort! Det har gått like fort som vanlig - intet nytt der. Gjelder bare å prøve å få med seg noe bra hver dag. Og jeg har i det minste et bildeminne fra hver dag (minus to av dem), og jeg vet det blir kjekt å ha bildeboka for 2014 etterpå - når enda mange dager og uker og år har flydd forbi. (Klikk her for en kikk på 2011-boka)
Veldig gule pulsvarmere på gang. Et strikketøy til å bli glad av! :o)
Iskaffe, bok og sol på balkongen. Livet er slett ikke verst!
Kjapp kveldstur langs Puddefjorden.
Ikke et vanlig bilde, men screenshot av Berlinguiden min på stay.com. Jeg har mange planer og gleder meg stort!
15-åringen har fått sin første barbermaskin. 
Noen har pynta litt i en heller trist innkjørsel i Nygårdsgaten<3
Ikke helt klar enda - men snart...;o)
Jeg ønsker alle som er innom ei superflott sommeruke! Her er vi veldig klare for Berlin akkurat nå. Må bare få litt orden på de koffertene først... :o)

1 kommentar:

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...