onsdag 26. desember 2012

God jul da!

Jula kom den, og når den først begynte, så var den bra altså. Er fortsatt bra. Idag har jeg hatt første slappavdag på leeeenge! Deiligdeilig. Koseklær, kosemat, bok, serie på dvd, symaskin og til og med flere timer helt aleine. Perfekt 2. juledag.
Jeg deler et par bilder fra julaften, fra etter at den crazy hektiske delen var over (neste år skal jeg klare å være ferdig med alt seinest lille julaften!): min i-siste-liten borddekorasjon (og da mener jeg bokstavelig talt rett før middagen settes på bordet) - man tager hva man haver - fat fra Åhlens, trær fra Søstrene Grene, et par grankvister, små, røde kuler fra juletrepynten og søte, små pepperkakemenn fra Marks&Spencer. Lysestakene i bakgrunnen har jeg forresten dreid sjøl. Det var ifjor høst, men de har ikke blitt brukt før nå. Passa bra i vår enda ganske mørke spisestuekrok.
Og så er det lille juleengel Leo med årets mest populære gave - et elektrisk fotbad!:o) Til han ja! Det måtte testes med én gang. Ble muligens litt mye fotbadegelé oppi...
Så noen av de hjemmelagde gavene. Kjøkkenhåndklær.
Det ble ganske mange grytekluter til slutt.
Og et par små jenter fikk/får forkle. Dette er Aurora sitt. Gleder meg til hun kommer på bollebakebesøk!:o)

Imorgen skal jeg jobbe noen timer, og så er det laang nyttårshelg. Gleder meg!

Ha ei fortsatt fin romjul!

1 kommentar:

  1. Så koselige bilder. :)
    Kanskje en anelse mye skum i fotbadet, ja... :D
    Ha en fortsatt fin og avslappende jul. :)

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...