fredag 21. desember 2012

Snart jul

Det er snart jul! Bare tre dager med baking, rydding, vasking og handling igjen. Jeg er ikke en av dem som er ferdig med alt i god tid før julaften altså!:o) Men jeg har laga en plan for de siste dagene, og satser på å få gjort det meste. Dessuten vet jeg jo av erfaring at jula kommer uansett, og når først treet er pynta og pinnekjøttet står på bordet så er det ingen vits å tenke på alt det man skulle rukket. Da er det bare å slappe av og nyte jula, som jo følger sitt faste mønster.
Litt adventspynt - snøkrystaller av Hamaperler på svarte greiner fra Ikea.
Jeg er nesten i mål med julegavene. Klarte å få til noen små hilsener til gode kollegaer også, innholdet er hjemmelaga og spiselig:o)

London var forresten bra (som alltid). Jeg tok ikke med meg kameraet på tur (aaaltfor tungt å dra på når man skal på shopping), så jeg har ingen bilder å vise fram, dessverre. Det ble mye shopping og ikke så veldig mye anna, men vi koste oss med det. Til dels veeeldig mye folk (ja, hva forventer du i Oxford street i desember??), og det ble veldig lange armer utover dagen!;o) Men koffertene ble fulle og jeg er veldig fornøyd med kuppene mine! Bl.a tok jeg sjansen på å kjøpe dress til Marek (som skal på sitt første ungdomsskoleball i januar) til 40£ på Primark. Den passa så og si perfekt, så jeg er superfornøyd! Vi er for tida omtrent like store (ok - inn og ut på litt ulike steder da), så jeg kan prøve på meg sjøl - ganske praktisk.

Den koseligste shoppinga var på et Designers/Makers-julemarked i Southbank Centre. Ikke overfylt av folk, koselig stemning og mye fint!

Ha ei fin siste helg i advent, alle sammen!

1 kommentar:

  1. Stilig pynt på gavebåndene og flotte snøkrystaller!

    God jul ønskes!

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...