søndag 2. desember 2012

Advent

Advent er her. Det er fint. På en måte.
Jeg mener - jeg skjønner jo ikke helt hvor oktober og november ble av, men når det nå først er sånn det skal være, så er jo desember forsåvidt en koselig måned!
Det gjør ikke noe at det endatil er blitt vintervær her i regnbyen! Snø og klarvær får humøret opp noen hakk altså!
Hjemme hos oss er det bare advent som begynner 1. desember, ikke jula. Så ingen nisser eller røde løpere eller anna julepynt er å se på lenge enda. Men adventsstjerna er på plass, adventskalenderen og adventsstaken likeså, og det brennes en god del stearinlys!
Fast tradisjon i Bergen første lørdag i advent er lysfesten rundt Lille Lungegårdsvann. Det er stemningsfullt og koselig, med masse folk, julemusikk, allsang og fakler. Den timen det varer går det fra lyst til mørkt, og det er så fint med tusenvis av fakler rundt vannet, og til slutt fyrverkeri.
Ellers denne helga har vi vært flinke og fått rydda litt i esker og poser og ting som bare er blitt stående der de ble satt ned en gang. Er så lett at man blir vant til å være i en innflyttingsprosess, og glemmer at det egentlig er meninga man skal bli ferdig innflytta;o) Innflyttingsrotet går over til å bli permanent hverdagsrot - nei huff, her må man ta seg sammen og gjøre noe!

Jeg har endelig fått ferdig skrivebordet på rommet mitt (det involverte saging og maling av bordplate og montering av skuffeseksjoner, og har tatt si tid!). Hurra! Jeg ble så fornøyd at jeg til og med satte meg ned og lagde julekort idag!
Jeg fant en boks med 100 Pantone-postkort på Norli - det måtte jeg jo ha, så klart! (kr. 99,- - et kupp!)
Kjøpte to, og den ene er altså i ferd med å bl julekort. Artig å leke med fine farger! (Om noen får tid til å skrive og sende dem er en anna sak...)
Som dere ser måtte jeg skru opp bildelistene i ei fart, så jeg hadde en plass å stille ut kortene:o)

(Fikk forresten julekort igår - fra megleren jeg brukte i sommer. Litt tidlig ute, må jeg si!)

Ha ei finfin adventstid!

5 kommentarer:

 1. Så utrolig kule julekort :)
  Og grattis med nytt arbeidsrom!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder fra lysfesten. :) Og flotte julekort du har laget.
  Permanent rot vet jeg alt om, det finnes overalt i huset vårt for tiden...
  Ha en fin adventstid. :)

  SvarSlett
 3. Så kule de julekorta var! Du er flink!

  SvarSlett
 4. Innom for å ønske deg en fin adventstid Ellen! klem

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte fargerike julekort :)

  Ønsker deg en fin fin adventstid :) Klem

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...