torsdag 21. februar 2013

Fine gaver!

Noen av ønskene mine til leiligheten ble oppfylt ganske kjapt!
Tusen takk til gode, fine kollegaer!:o)
Gavekort fra Kanel (kaffebar/interiørbutikk på Galleriet i Bergen) ble brukt igår. Etter en ekstra slitsom dag på jobb var det deilig å sette seg ned med en sjokoladefrappuccino blant fine ting, og så velge seg noe å ta med hjem. De hadde én igjen av hvite HappyLights, så jeg tror den var ment å bli min. Og så fikk jeg meg ei Sirio stjerneskål fra Kähler. Fin og tidløs.

På innflyttingsfesten fikk jeg også den knallfine gule lampa fra Kremmerhuset! :o)
I høst var jeg på nippet til å kjøpe den store golvmodellen, men jeg endte opp med Hektar fra Ikea isteden. Er ganske fornøyd med det igrunnen - det er lettere å innrede rundt ei svart lampe. Men den gule er kul, altså! Og nå har jeg bordmodellen!

Og se her da! Kremmerhusbloggen har valgt ut Slaraffenliv som én av 20 blogger de har lagt til i blogglista si! Yey! :o)

3 kommentarer:

 1. Såå mye fint! Heldige deg!

  klem

  SvarSlett
 2. Så mye fint, og flotte bilder! En sånn lampe fikk jeg også lyst på :)

  SvarSlett
 3. Lyslenker er så mye finere nå enn de var før! Jeg har så lyst på et par lenker, det hadde jeg aldri trodd for et par år siden. :)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...