lørdag 9. februar 2013

Nye boksehyller

Et par av prosjektene kan hakes av som 'ferdig'. Herlig.
Den ene veggen på rommet mitt malte jeg grå i november. Den er nå blitt hvit igjen. Da jeg begynte å planlegge ting som skulle opp på veggen, fant jeg ut at grått ikke var optimalt som bakgrunn. Så da så. Kjapt gjort å få det hvitt igjen.
Så har vi disse treboksene som pappa har laga. De er av ask og er ca 27x31 og 21x22 cm. 
De er egentlig laga som oppbevaringsbokser med lokk.  Men jeg ville ha dem opp på veggen, så jeg har malt bunnen i dem og skrudd dem opp.
Her ser man rett gjennom gangen og inn i sofakroken med hattelampe og det hele.
Bokstavene er gamle messingbokstaver kjøpt på et marked i Berlin. De har fått svart spraymaling. Neshornet er fra Søstrene Grene.

Sakte, men sikkert blir rommet mitt innreda. Jeg vil at det skal være en kreativ og trivelig plass for meg, i tillegg til soverom. Disse fine hyllene bidrar definitivt til trivselsfaktoren!
Det 'plopper' fram ting med denne grønnturkise fargen fra skuffer og skap. Tydelig at jeg har likt den fargen ei stund!:o)
Etasjefatet er også laga av pappa (har jeg nevnt at pappa'n min er skikkelig flink?!:o)). Det syns jeg er altfor fint til å bare komme fram et par ganger i året som kakefat, så det har fått skrivebordsjobb;o)

3 kommentarer:

 1. Kjempe stilig rom og digger fargen :)
  Flink pappa du har og så kul måte du har brukt oppbevaringsboksene på :)

  SvarSlett
 2. Smart måte å bruke boksene på og så fint rommet ditt blir! Håper at du får vært masse kreativ der :) God helg! Klem, E

  SvarSlett
 3. Så fint rommet ditt blir! Og pappa'n din er SKIKKELIG flink! :D Det datet var bare nydelig laget. :)

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...