mandag 25. februar 2013

STOL venter på SOL

Jeg har kjøpt meg stol til balkongen!
Ocean fra Åhlens er superfin, god å sitte i og passer perfekt!
Balkongen min er ikke stor - golvet måler 1,10 x 2,23 meter, så det er ikke plass til hva som helst der. Men med denne stolen kan jeg sitte helt passe tilbakelent med beina på murkanten og (forhåpentligvis) slikke sol. Dette bildet er tatt idag. Som dere ser, så har vi sol i Bergen idag, men den går ikke høyt nok over husrekka midt imot enda. Men det er ikke så lenge til, tror jeg, det blir jo kjapt lysere og lysere nå! I midten av august, da vi flytta inn, så hadde jeg sol fra 11 eller 12 (husker ikke helt) til 19 (i et par dager - og så bare regna det...) Håper såklart på en solrik vår og sommer i år!
Gleder meg stort til det blir litt varmere i været. Da skal jeg skrubbe hele balkongen, legge på ei matte, finne noen uteblomster og lage det fint!:o)

Til da står stolen i stua, og det er jo enda en bra ting: den passer like fint inne!:o)

2 kommentarer:

  1. Ja der blir det nok fint i solen :) Kul stol! Klem

    SvarSlett
  2. Kjempefin stol. Nesten klin lik acapulcostolene :)
    Digger de. :)

    SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...