tirsdag 26. mars 2013

Påskeklar?

Det ønskes allerede God påske! i øst og vest, og det florerer med solfylte (for det meste) og fine påskebilder på Facebook og Instagram. Jeg har ikke ferie riktig enda (4 timer jobb imorgen også), men jeg er heeelt klar! :o)

Værmeldinga ser omtrent sånn ut, og jeg har håp om noen små vårfregner kanskje, selv om temperaturen er ganske lav.


Det blir bypåske på meg i år. Skal være aleine hjemme noen dager, mens ungene er på landet med pappaen. Gleder meg vilt og hemningsløst!!:o) Har tenkt å finne fram symaskin og fine stoff og prøve å finne sy-mojo'en igjen. Og ellers bare kose meg og gjøre det som måtte falle meg inn. Testing av balkong inngår også i planene - det er et par timer sol der midt på dagen nå. Og pledd har jeg tilgjengelig om det skulle bli for kjølig.

Påskepynt har det ikke blitt så mye av. Jeg syns igrunnen de gule detaljene i huset får stå for påskestemninga. Og så kanskje noen blomster:o)
Påskeeggene til ungene er altså proppet fulle og klare til å sendes med på landet. Til lille Katja på 2 måtte det bare bli et fint Blafre-ugle-egg.
Gult er kult - påske eller ikke!:o)
Jeg kommer ikke til å forlate internett eller bloggland i ferien, så det blir nok flere oppdateringer herfra, men jeg sier nå god påske nå likevel...

GOD PÅSKE!!!

2 kommentarer:

 1. Så kule (og gule) påskeegg!
  Lite kyllinger og fjær her i huset også, når ungene ikke er hjemme, så bruker kyllingene å glimre med sitt fravær... :)
  Men påske blir det okke som.
  God påske til deg også!

  SvarSlett
 2. God påske Ellen, dine planer høres veldi bra ut :-)
  Hilsen Turid

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...