fredag 8. mars 2013

Tiger i staden

Den danske kjeden Tiger / TGR har åpna butikk i Bergen, i et kjøpesenter nær meg. Det er gode nyheter for oss som liker saker & ting, nyttige eller morsomme eller kule, for en billig penge. Søstrene Grene har jo lenge vært en favoritt. Særlig i kategorien kontor/papir/hobby finner jeg alltid noe som er kjekt å ha! Og min erfaring er at før eller siden får jeg bruk for det også! Faktisk!:o)
Sånn kan det for eksempel se ut når jeg har tatt meg en runde. Det er nok ikke alt som er av like god kvalitet i sånne butikker, men ta kortene for eksempel - de koster kr. 3,33 pr. stk. (3 for 10,-), og er akkurat like bra som dem som koster 10 ganger så mye (minst) i bokhandler.
Hva jeg skal med 250 fargerike plasttannpirkere er jeg ikke sikker på (jeg bruker bare tanntråd), men det er en typisk ting som plutselig kommer til nytte når man minst venter det!;o)

Det er fredag idag, og 8. mars og greier. Det har jeg tenkt å feire med å smile mye!
Håper du også har noe å smile av - goood fredag!:o)

4 kommentarer:

 1. Kule ting du hadde funnet deg! Serviettene var jo bare heilt perfekt til deg :)
  Ha en fin smilande fredag og ei god helg.

  S

  SvarSlett
 2. Nye butikker er jo kult!
  Herover åpnet Søstrene Grene i dag!! Lykke!!

  De tannstikker'ne er jo fine til å bruke til tapas eller fine flotte kanapeér til helgen !

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanapeer ja! Der ser du! Har jeg jo aldri hatt på menyen, så det burde prøves!:o) God helg!:o)

   Slett
 3. åååh, eg vill ha TGR t haugesund!! <3<3

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...