onsdag 6. mars 2013

Stripemaling

Jeg maler striper på rommet til (snart)fjortisen.
Jeg liker striper. Og jeg gleder meg til å se hvordan dette blir!
Her er et tips jeg er overlykkelig for at jeg leste en plass for en stund siden:
Hvis man skal male et felt i en annen farge enn resten av veggen, så er det veldig vanskelig å få skarpe kanter. Jeg har iallefall ofte erfart at malinga sniker seg innunder tapen, uansett hvor hardt man prøver å klistre den på veggen. Særlig gjelder dette på sånne glassfiberstrievegger med struktur som ihvertfall jeg treffer på overalt hvor jeg flytter (sukk!).
Løsninga er å male over kanten på tapen med bakrunnsfargen først. Da har du forsegla kanten, og når du så maler feltet i en kontrastfarge, så blir kanten knivskarp! Kjempenyttig i hjørnene hvis du skal male en kontrastvegg.

Forresten - kom på at jeg har malt striper på ungenes rom før en gang. Her er rommet deres (i en annen leilighet altså) for 6-7-8 år siden. Ganske 'fresht'?:o)

4 kommentarer:

 1. Så kjekt med litt fargekick til tenåringen!! Og malingstrikset du nevnte funker som banken :) Har vært igjennom noen ruller maskeringstape hehe. Ha en videre stråålende uke du skjønne der vest fra nord :))

  SvarSlett
 2. Så kjekt med litt fargekick til tenåringen!! Og malingstrikset du nevnte funker som banken :) Har vært igjennom noen ruller maskeringstape hehe. Ha en videre stråålende uke du skjønne der vest fra nord :))

  SvarSlett
 3. Så kjekt med litt fargekick til tenåringen!! Og malingstrikset du nevnte funker som banken :) Har vært igjennom noen ruller maskeringstape hehe. Ha en videre stråålende uke du skjønne der vest fra nord :))

  SvarSlett
 4. Så kjekt med litt fargekick til tenåringen!! Og malingstrikset du nevnte funker som banken :) Har vært igjennom noen ruller maskeringstape hehe. Ha en videre stråålende uke du skjønne der vest fra nord :))

  SvarSlett

En hilsen til meg?! Jippiiii!:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...